Hiába a csodás pont, újabb vereség salakon

Fucsovics Márton kedvező helyzetben volt az első játszmában, de kikapott a madridi ATP 1000-es tenisztorna első fordulójában a kazah Alexander Bubliktól.

Magyar Nemzet
2021. 05. 02. 16:54
Fucsovics Márton
Fucsovics szeretne fejlődni a salakos borításon Fotó: Rodrigo Jiménez Forrás: MTI/EPA/EFE/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

változtatott a tervein, hogy a legfontosabb tornákon salakon is jól teljesítsen. A visszatérés jól indult, de vereséggel ért véget.

A madridi ATP 1000-es torna első fordulójában a kazah Alexander Bublik volt a magyar teniszező ellenfele. Fucsovics 5-3-nál adogathatott az első játszmáért, de nem járt sikerrel. A tie breakben ismét megnyerhette volna a szettett, de 5-2 után már nem szerzett pontot.

Bublik a lendületet továbbvitte a második játszmára, amelynek elején elvette Fucsovics adogatását, ezt pedig salakon is végig tudta vinni a szetten. Fucsovics tehát két meccs után is nyeretlen idén a vörös borításon.

Pedig a magyar játékos tényleg mindent megtett a látványos mérkőzésen, az ATP Tour szerint az év legszebb ütése címre is benevezett.

 

ATP 1000-es torna, Madrid, 1. forduló

Bublik (kazah)–Fucsovics 7:6, 6:3

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.