Súlyos sérülés miatt kulcsemberét vesztette a Kisvárda – Videó

A Kisvárda talán közelebb állt a győzelemhez, végül 1-1-et játszott a Mezőkövesddel a labdarúgó NB I 28. fordulójának nyitómérkőzésén. A találkozón a hazaiak 29 éves játékosa, Gosztonyi András Achilles-ín-szakadást szenvedett.

Magyar Nemzet
2020. 06. 09. 19:38
null
Forrás: Facebook - M4 Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője több kulcsemberét, többek között Cseri Tamást is pihentette. A Magyar Kupával nehezített sorozatterhelés nyilván sokat kivett a kövesdiekből.

Inkább a Kisvárda irányította eleinte a játékot, s Gosztonyi beadásából Viana fejessel megszerezte a vezetést, Rjabenko, a vendégek kapusa beleért a labdába, de nem tudott hárítani (1-0).

Az első félidő roppant balszerencsésen zárult a hazaiaknak. A 38. percben Gosztonyi Andrást sérülés miatt le kellett cserélni, mint utóbb kiderült, a 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar csapat játékosának elszakadt az Achilles-ína. Majd a hosszabbítás 3. percében szögletet végezhettek el a várdaiak, az ellentámadásból aztán Nagy Dániel gyönyörű labdaátvétel után egyenlített (1-1).

A második félidőben Lucas a felső lécet trafálta telibe, aztán a csereként beállt Kovácsréti öt percen belül begyűjtött két sárga lapot, ezért kiállították.

Maradt az 1-1, ami egyik csapatnak sem rossz, a Mezőkövesd kijött a gödörből, s tartja a harmadik helyét, a Kisvárda pedig egy ponttal közelebb került a remélt bennmaradáshoz.

Az Újpest–Debrecen kiesési rangadót és a Honvéd–Fehérvár találkozót ma később játsszák, további három mérkőzésre holnap kerül sor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.