Szuper Levente ezt nem tudta kivédeni

Such György maradt a Magyar Jégkorongszövetség elnöke, miután óriási többséggel újraválasztották.

Munkatársunktól
2020. 05. 28. 9:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Such György maradt a Magyar Jégkorongszövetség elnöke, miután a tegnapi székesfehérvári, 2020. évi rendes küldöttgyűlés tisztújításán óriási többséggel újraválasztották. A másik jelölt a korábbi válogatott kapus, Szuper Levente volt. A titkos voksoláson Such 176, míg Szuper 19 szavazatot kapott. A régi-új elnököt az elnökséggel egyetemben négy évre választották meg.

Az általános alelnök Misovicz Tibor, a szakmai alelnök id. Kovács Csaba lett. Az elnökség tagjává választották Dalnoki Balázst, Deák Lászlót, Kolbenheyer Zsuzsannát és Szabados Richárdot, a liga által jelölt két elnökségi tag Fodor András és Papp Gábor lett. Such György az újraválasztását követő székfoglalójában hangsúlyozta, hogy „boltban nem lehet megvásárolni a bizalmat, azt csak kiérdemelni lehet”. Jelezte, jólesett neki a magyar jégkorong-társadalom bizalma, az óriási támogatottság nagy felelősséggel jár, amit igyekszik megszolgálni.

A székesfehérvári Mol Aréna Sóstó rendezvényközpontjában a küldöttgyűlés elfogadta a szövetség ­2019/20-as szezonról szóló szakmai beszámolóját, majd a 2019-es év pénzügyi beszámolóját, éves mérlegét, s a 2020/21-es szezon szakmai és pénzügyi programját is. Az alapszabály is módosult, a liga elnökét mostantól négy évre választják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.