Tömegverekedés miatt fújták le a barátságos meccset + videó

Olykor felkészülési mérkőzésen is felforrósodhatnak az indulatok, ez történt pénteken a törökországi Belekben is, ahova a klímája miatt szívesen járnak a labdarúgócsapatok. Az orosz másodosztályú Krilja Szovetov és a bosnyák élvonalban szereplő Borac meccsére nem mondhatjuk, hogy „barátságos” lett volna…

2021. 02. 13. 14:23
null
Krilja Szovetov Forrás: Twitter/ПФК Крылья Советов
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szamarai Krilja Szovetov jelenleg az orosz másodosztályban a tabella második helyén áll, a Banja Luka-i Borac a bosnyák élvonalban az ötödik; a pénteki felkészülési mérkőzésük a törökországi Belekben mindkét félnek hasznosnak ígérkezett. A beszámolók alapján valóban szó sem volt kellemes lötyögésről, a csapatok harcosan játszottak, s meglehetősen feszült hangulatú találkozó kerekedett. Olyannyira, hogy a 88. percben a Krilja Szovetov 1-0-s vezetésénél az egyik bosnyák játékos úgy vélte, hogy az ellenfelük húzza az időt, késlekedik egy szabadrúgás elvégzésével, ezért rárontott a labdához komótosan baktató orosz játékosra, hogy ezt számon kérje rajta. Pillanatokon belül egymásnak feszült a két csapat, komoly dulakodás alakult ki, amibe a kispadról is beszálltak. Amikor pedig helyre állt a rend, a játékvezető úgy gondolta, hogy jobb a békesség, a hátralévő két perctől és a hosszabbítástól inkább eltekintene…

Az oroszok nagy ügyet nem csinálnak a történtekből, elintézik azzal, hogy „megyünk tovább” és „érzelemdús meccs” volt, a Twitter-csatornájukra felkerült fotók is kétségkívül erről tanúskodnak.

A mérkőzés pedig így fejeződött be:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.