Négymillió euróért kelt el a teniszlegenda felszerelése

A kikiáltási összeg több mint háromszorosáért leütött relikviák árát a 20-szoros Grand Slam-bajnok afrikai gyermekeket segítő alapítványa kapja meg.

Forrás: MTI2021. 07. 15. 14:55
FEDERER, Roger;
A svájci Roger Federer a brit Cameron Norrie ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulójában 2021. július 3-án Fotó: Alastair Grant Forrás: MTI/AP/Alastair Grant
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négymillió euróért (1,4 milliárd forint) kelt el egy londoni árverésen a svájciak teniszsztárjának a felszerelése.

A kikiáltási összeg több mint háromszorosáért leütött relikviák árát a 20-szoros Grand Slam-bajnok afrikai gyermekeket segítő alapítványa kapja meg.

A svájci Roger Federer a brit Cameron Norrie ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulójában 2021. július 3-án
Fotó: MTI/AP/Alastair Grant

Az árverésre bocsátott tárgyak között ott volt a 39 éves Federer ütője a 2007-es wimbledoni döntőről és a 2009-es Roland Garros-diadal során viselt cipője is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.