idezojelek

Egy szakállas bácsi panaszai

Feri bácsit hallgatva az embernek az a kényelmetlen érzése támad: dehogy a gyermekek lelkét félti, sokkal inkább az éppen aktuális cukrosbácsik irháját.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

Nem szabad elítélni, pláne büntetni egy felnőtt és egy fiatalkorú közötti lelki, érzelmi kapcsolatot – magyarázta Kőszeg Ferenc SZDSZ-alapító Gulyás Márton legutóbbi műsorában. Az idős, szakállas bácsi mindezt szemrebbenés nélkül vezette elő, mintha magától értetődő lenne. Majd azt fejtegette: ugyan a szexuális viszony felnőtt és gyermek között nem elfogadható, az érzelmi kapcsolatok nagyon széles körűek, amelyeket nem lehet merev kategóriákba illeszteni. 

Elég sok szexuális kapcsolat volt diák és tanár között, ami tilos volt és helytelen, de nem volt belőle nagy ügy, mert hozzátartozott az élethez

– legalábbis Kőszeg szerint. Az ő közegében ez nyilvánvalóan nem nagy ügy, tizenkettő egy tucat. Akkor szép az ­SZDSZ-es tanár, ha ölébe ülteti a kicsiket, lapozzunk – sugallta.
Gulyás Márton ekkor előhozakodott a középiskolás diákjait szexuálisan zaklató, fiatalkorú lányt bögyörésző Sipos Pál esetével. (Az egykori tanár, televíziós személyiség Bajnai Gordon pártja, az Együtt körül is ott sertepertélt. Majd a pedofilbotrány kirobbanása után fölszívódott.) Kőszeg Ferenc erre azt felelte: „ennek a megtörténte még mindig kisebb baj, mint ennek a nyilvános leleplezése”. Mert bár szerinte sem helyes, ha egy felnőtt együtt maszturbál egy gyerekkel, ám „ha egy rendőrtisztviselő kihallgatja a gyereket ebben az ügyben, az lehet, neki nagyobb trauma, mint a történtek”. 

Elmesélte: abban az iskolában, ahová a fia járt, volt egy kisfiúkkal kikezdő pedagógus, ám ő lebeszélte a gyerekét arról, hogy jelentse az esetet.

Tehát Kőszeg Ferenc – úgy is, mint a balliberális páholy orákuluma – azt állítja, rendjén való, hogy felnőtt, idős vagy éppen szatírszerű egyedek érzelmileg behálózzanak az életről még mit sem tudó, szellemileg-lelkileg éretlen kamaszokat. S ha netán molesztálják a kicsiket, az ügyet inkább el kell sikálni, s máris nincs ügy. Az SZDSZ-panoptikumból kimenőt kapó Feri bácsit hallgatva az embernek az a kényelmetlen érzése támad: dehogy a gyermekek lelkét félti, sokkal inkább az éppen aktuális cukrosbácsik, sipospálok irháját.

Hogy mekkora öngólt rúgott Kőszeg, jelzi: az egykor általa vezetett Helsinki Bizottság nyomban elhatárolódott tőle. Még nekik is volt annyi eszük, hogy fölmérjék, ez a szöveg vállalhatatlan.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 444-es Szily Lászlónak viszont nem, ő állítólag már elherbálozta a magáét. Szily a riportert, Gulyás Mártont dorongolta le, szerinte ugyanis szemétség, hogy hülyét csinált „a légynek sem ártó kedves különc” Feri bácsiból.

Hogy a baloldal tele van pedofilokkal, azt a gyermekpornográf képek terjesztése miatt jogerősen elítélt egykori SZDSZ-es kispesti polgármester, Lévay Levente esete óta tudjuk. Mindennél beszédesebb, ahogyan párttársaik, sajtómunkásaik elhallgatják vagy bagatellizálni próbálják az éppen aktuális botrányokat: legyen szó a februárban lekapcsolt volt LMP-s politikusról; a diákját megrontó, tanártüntetéses B. Zsoltról; vagy például a Szikra Mozgalom nevű bolsevik terrorszervezet időközben öngyilkossá lett aktivistájáról, aki kisgyermekek – köztük két-három évesek – megerőszakolásáról készített felvételeket tárolt a gépén. 

Az elhallgatás és a bagatellizálás mellett a harmadik módszerük a gusztustalan hazudozás: az MSZP–SZDSZ-kormányok által fölemelt karrierdiplomatáról, Kaleta Gáborról évek óta azt hazudják, hogy fideszes. Aki egy papucsállatka értelmi színvonalán mozog, be is veszi.

Hogyan is mondta még 2005-ben Semjén Zsolt? 

Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.

Persze az SZDSZ akkor kiakadt, és Horn Gábor ügyvivő lemondásra szólította föl Semjént. Hiszen az elevenükbe vágott. S lám, Kőszeg Feri bácsi most megerősítette: szerinte nincs semmi rossz egy kisfiú meg egy szakállas bácsi románcában. Hát ezért sem szabad többé ezt a ferde hajlamú társaságot hatalomhoz juttatni.

Borítókép: Kőszeg Ferenc, a Magyar Helsinki Bizottság (lemondott) alapító elnöke, a Partizán című műsorban Gulyás Márton vendégeként (Forrás: YouTube)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.