Már Bencze ügyében is nyomoznak

Munkatársunktól
2010. 05. 07. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hűtlen kezelés miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség azon feljelentés nyomán, amely korábban e-mailen érkezett a hatósághoz és Bencze József országos rendőrfőkapitány hivataligépkocsi-használatát, lakásügyekkel és tanácsadói szerződésekkel kapcsolatos felelősségét is firtatta. Mint azt lapunk már megírta, az említett ügyben először feljelentéskiegészítést rendelt el a hatóság.
– A feljelentéskiegészítés során beszerzett adatokból nem lehetett minden feljelentéssel érintett cselekmény vonatkozásában kizárni a bűncselekmény gyanúját, ezért hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el a hatóság ismeretlen tettes ellen – mondta el lapunknak Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. Ismeretes: három olyan feljelentés érkezett az elmúlt hetekben a Központi Nyomozó Főügyészségre, ami felveti a hűtlen kezelés gyanúját, és aminek prominens rendőri vezetők is érintettjei lehetnek. Egyes dokumentumokban Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány neve is felvetődik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.