Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 18., kedd, Erik, Alexandra napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBEgy gyenge ember gyenge bejelentése.
Archívum, Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/ha-kell-testevel-is-megvedi-a-rakosmentieket-a-migransoktol-dunai-monika-3847055/

Ha kell, testével is megvédi a rákosmentieket a migránsoktól Dunai Mónika

Migránstelepeket vizionált a fideszes képviselő. A brüsszeli bürokraták szerinte erre nézték ki a kerület földterületeit.

Ahogy közeledünk a kampány végéhez, úgy egyre nehezebb egymásra licitálnia a kormánypárti politikusoknak, ha a migránsokkal való riogatásról van szó. Ezúttal Dunai Mónika, a Fidesz fővárosi, XVII. kerületi országgyűlési képviselője tett erre egy egészen sikeres kísérletet. Ugyanis arról beszélt a Rákosmente TV szerint, hogy a brüsszeli bürokraták már azon dolgoznak, hogy a kerület szabadon álló fejlesztési területein, Rákosmente szívében, illetve a település határában migránstáborokat és -falvakat hozzanak létre. 

– Mi mindenáron megvédjük Rákosmente földterületeit és azt a koncepciót, amelynek értelmében ide majd migránsokat telepítenének esetlegesen brüsszeli utasításra, ezt mi akár a testünk által is meg fogjuk akadályozni. Eléggé bátrak és elszántak vagyunk ennek a védelemnek a véghezvitelében, semmi nem tántoríthat el bennünket – mondta Dunai. 

A képviselő úgy véli, Rákosmente adottságai miatt kerül veszélybe, ha ellenzéki győzelem esetén beengedik a migránsokat. Az érvelés szerint ugyanis Budapesten elenyésző az egybefüggő zöld területek száma, Rákosmente viszont fővárosi szinten a legtöbb ilyennel rendelkezik, ezért „kiszemelhetővé válik migránstelepek létesítésére”. 

 

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Súlyos kérdések merültek fel

Botcsinálta oktató lehetett Karácsony
Súlyos kérdések merültek fel Karácsony adjunktusi tevékenységének jogszerűsége kapcsán.

Rágalmazás

„Szó sem volt kórházbezárásokról”
Kollár Lajos miniszteri biztos szerint folyamatos egyeztetés zajlik, így érthetetlen, miért ez a levél került kereszttűzbe.

Fake News

HVG-álhír: nincs benne a portói nyilatkozatban a „gender equality”
A balliberális lap tévesen idézte a dokumentumot, amelyben valójában a magyarok által támogatott kifejezés szerepel.

Poszt-trauma

Ilyen aljas módon dolgozik a 444.hu
Mivel nem voltak biztosak a dolgukban, hogy Lobó-Szalóky Lázárt hazugságon kapják, hát álnéven írtak e-mailt a dobosnak.

Poszt-trauma

Kuncze Gábor is csúnyán lehúzta Karácsonyt
Újabb pofon, ezúttal balról.

Poszt-trauma

A kisiskolásokat támadná az LMBTQ-lobbi
A pszichológus- és tanártársadalom óriási mértékű megosztottságát tapasztaljuk.

Aktuális

Gyémántok, zsarolás, kábítószer – L. Jack és a feltaláló teljes története
A Magyar Nemzet ötrészes cikksorozatban mutatja be a szövevényes bűncselekménysorozatot.

Fricz Tamás blogja

Ferenc pápa és a globális kormányzás
Ferenc pápa a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank vezetőihez írt levelében egyértelműen kijelentette, hogy támogatja a globális kormányzás létrejöttét.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!