Egyre vadabb részletek derülnek ki a lehallgatott fideszes lenyúlásáról

Kétmilliárdnyi uniós forrásra repültek rá.

MNO
2016. 08. 04. 10:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eszerint a Borsod megyei politikus, aki Voldemort nagyúrnak hívatta magát, tízmillió forintot kért ismerősétől és annak barátjától „alkotmányos költség” címén, ha elnyerik a pénzt – számolt be a Hír TV híradója.

A megállapodás szerint 50 százalékot is vissza kellett volna csorgatniuk, de mivel magasabb szinten nagy lehetőséget láttak a szociális szövetkezeteknek nyújtott támogatásban, ez a szám 90 százalékra nőtt – vagyis az igénylőknek a végére mindössze 10 százalék maradt volna meg. Az ügy első kormányzati áldozata Köpeczi-Bócz Tamás uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár, akinek feltehetően az ügy miatt kellett távoznia.

A lap egyébként több részletet is közöl a jegyzőkönyvből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.