A kormányt vádolják, miközben totális amatörizmus jellemzi a baloldali előválasztást

Embereket és elektronikai eszközöket keresett az előválasztás lebonyolításához a Momentum.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 09. 18. 20:33
FEKETE-GYR Andrs
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Embereket és elektronikai eszközöket keresett az előválasztás lebonyolításához a Momentum.

Miközben a ma induló baloldali előválasztás totális katasztrófába fulladásáért a baloldal szokásához híven már a kormányt támadja, úgy tűnik, hatalmas szervezési problémák állnak a háttérben.

A Szárnyas Fejvadász Facebook-oldalán kora délelőtt, az előválasztás leállásának időpontjában felhívást tett közzé, amelyben „SOS embereket”, illetve elektronikai eszközöket kerestek az előválasztás lebonyolításához. Mint írták, 

„ha a következő két hétben (szeptember 18–26. között) tudsz akár csak pár napot rászánni, akkor kérünk, hogy szállj be és segíts nekünk A feladat egyszerű: videóchaten kell ellenőrizni a szavazópolgár igazolványait, de nyugalom, az első műszak előtt betanítunk! A műszakok 10–19 óra között vannak, de rövidebb (minimum 4 órás) műszakra is jöhetsz. Hétvégén is van műszak, sőt, akkor még nagyobb az igény. 

Hozzátették: az az ideális, ha van saját kamerás laptopod vagy androidos tableted, illetve még egy androidos telefonod, de ezeket meg tudjuk oldani, ha nincs. Mindezt nettó 2000 forintos óradíj fejében, Budapest belvárosában kellene végezni.

Fotó: Facebook

A felhívás alatt lévő link a Momentum honlapjára mutatott, azonban pár órával később már az „oldal nem található” hibaüzenettel találkozhattak a linkre kattintók. 

Úgy tűnik, hamar észbe kaptak az illetékesek, hogy nem fest túl jó képet a pártról, ha már az előválasztás első napján ember és eszközhiányról panaszkodnak szimpatizánsaiknak. 

Hibák, leállás, amatörizmus, szervezetlenség – egyelőre így foglalható össze a baloldali előválasztás, amely az összeomlás után a hivatalos közlemény szerint hétfőn reggel fog folytatódni. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.