A szerda éjjeli baleset helyszíne még mindig tele van előválasztási iratokkal + videó

A választási rendszerünkben teljesen szabálytalan, hogy így szállítsák a szavazólapokat.

Forrás: Bennfentes.net2021. 09. 25. 13:49
Forrás: KÉpernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szörnyű baleset történt az M3-as autópályán szerda éjszaka. Egy luxus-BMW betonelemnek ütközött. Az autó rommá tört, a sofőr pedig azóta is az életéért küzd – olvashatunk a tragédiáról a Bennfentes.net oldalán.

Azonban a balesetnek fontos szerepe van az előválasztásban, ugyanis az Origo.hu megírta, hogy

nagy mennyiségű készpénz mellett temérdek előválasztási szavazólap is volt az autóban. A magyar választási rendszerben teljesen szabálytalan, hogy így szállítsanak szavazólapokat.

Az oldal arról is írt már, hogy az autót egy edelényi, Miskolc melletti szalonból hozhatták el, így arra következtethet az olvasó, hogy helyi illetőségű volt a sofőr. Ez a körzet pedig az autós ügyeiről egyébként is elhíresült Jakab Péter terepe, a Jobbik miniszterelnök-jelölt-aspiránsa ugyanis miskolci illetőségű.

Az okfejtésről úgy fogalmaz a cikk írója, hogy azt nem tudni, a szavazólapok szállítása mennyire volt a baloldal választási rendszere szerint szabályos, vagy épp arra kellett a rengeteg pénz, hogy szabályossá tegyék, de azt az opciót sem lehet elfelejteni, hogy valakinek nem állt érdekében, hogy ezek a szavazólapok megérkezzenek.

Véletlen baleset? Vagy az előválasztási „sors keze” belenyúlt kicsit? Nem tudni. Mindenesetre

a Bennfentes munkatársa elutazott a baleset helyszínére, és megmutatta, hogy a rendőrségi helyszínelés után mi maradt az út szélén; a felvételek alapján ezek a szavazólapok már biztosan nem jutnak el a budapesti urnákba.

A Bennfentes.net cikkében fényképeket is közzétett a baleset helyszínén talált dokumentumokról.

(Borítókép: A Bennfentes helyszíni felvétele)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.