Harmincegy migránssal hajtott fának a menekülő embercsempész

A baleset következtében az autóban utazó illegális bevándorlók közül többen megsérültek.

Forrás: police.hu2021. 09. 28. 7:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök hétfő este az M1-es autópályán, Abda térségében akartak ellenőrizni egy osztrák rendszámú autót. A jármű vezetője menekülés közben egy fának hajtott. A járőrök az autóban a 20 éves szerb sofőrön kívül további harmincegy, magát szír állampolgárnak valló személyt – köztük nőket és gyermekeket – találtak. Közülük a baleset miatt többen megsérültek. A sérülteket a mentők kórházba vitték – olvasható a rendőrség honlapján

A sofőrt elfogták, előállítása a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra jelenleg folyamatban van. A nyomozók embercsempészés bűntettének gyanúja miatt eljárást indítanak ellene.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei szintén hétfőn 37 határsértőt tartóztattak fel Szeged külterületén. A csoport tagjai közül egy fő egyiptomi, a többiek szír állampolgárnak vallották magukat – írják.

Borítókép: fának hajtott az embercsempész (police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.