Lebukott Karácsony párttársa

Gér Mihály, a Párbeszéd politikusa olyan autókat használ az előválasztási kampányához, amik nem szerepelnek a vagyonnyilatkozatában.

Magyar Nemzet
Forrás: DRÓT.INFO2021. 09. 17. 11:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gér Mihály, Karácsonyék jelöltje a Pest megyei 10. választókerületben két kocsival villogott egy videóban. A vagyonnyilatkozatában viszont egyik sem szerepel – hívta fel a figyelmet a Drót.info portál.

A portál utánanézett Gér Mihály vagyonnyilatkozatának, és abban sem a Peugeot, sem az Opel nem szerepelt, ami azért is furcsa, mert ugye ezeket kampánycélra használta az említett videóban. 

Mint írják, a politikusnál nemrégiben Szabó Tímea is tiszteletét tette, amiről egy felvétel is készült. Ezen látható, hogy Gérnek egy Peugeot és egy Opel is a keze ügyébe került.

– Lehet persze a két kocsi valamelyik családtagjáé vagy haverjáé is, de akkor meg adódik a kérdés, hogy mi szükség van így a sok bohóckodásra a vagyonnyilatkozataikkal? 

– teszik hozzá.

A videó külön érdekessége, hogy a hírhedten autóellenes Karácsony a minap azt üzente a budapesti autósoknak, hogy szálljanak fel a villamosra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.