időjárás 5°C Melinda, Vivien 2021. December 2.
logo

Fenyvesi: A Jobbik ellopta a hivatalos weboldalam címét

Magyar Nemzet
2021.10.19. 19:50 2021.10.19. 20:48
Fenyvesi: A Jobbik ellopta a hivatalos weboldalam címét

– A Jobbik annyira beleolvadt a baloldalba, hogy „trükkök százait” is beveti a választók megtévesztéséhez – írta kedd délután Facebook-bejegyzésében Fenyvesi Zoltán, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője. Mint kifejtette, a Jobbik a közelmúltban hozzáférést szerzett a hivatalos honlapjának webcíméhez, és átirányította azt Rig Lajos oldalára. 

Magyarán ellopták a címet. Természetesen továbbra is ellenzem az egyesült baloldal politikáját, és feljelentést teszek az ügyben. A jogi következményeken túl viszont sokkal súlyosabb az erkölcsi, etikai felelősség, hiszen a címlopást még maga Rig Lajos is reklámozza

– tette hozzá. „Etikus egy képviselőtárs nevét felhasználni és akár törvénysértést is kockáztatni, képviselő úr?” – zárta szavait.

Bár Rig Lajos megkeresésünkre nem válaszolt, a legfrissebb Facebook-bejegyzésében azt állítja, az egész esetről ő maga is csak egy újságírótól szerzett tudomást. A Jobbik országgyűlési képviselője szerint „Fenyvesi Zoltán teljesen tévúton jár”. Azt is leírta, hogy mivel tisztában van vele, hogy nem Fenyvesi lesz az ellenfele, ezért ő „még annyit sem foglalkozik vele, mint korábban.” Hozzátette: nincs szüksége „ilyen ingyen reklámra”.