Karácsony szerint akkor lesz alkotmányos béke, ha a Fidesz és szavazói megszűnnek

A főpolgármester egy korábbi kampányrendezvényen beszélt arról, hogy miként képzeli el az alkotmányos rend megteremtését Magyarországon.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner.hu2021. 10. 16. 14:23
null
Köztisztviselők napjaAz eseményen köszöntő beszédet mond Karácsony Gergely főpolgármester, Boros Péterné az MKKSZ elnöke és dr. Orbán Balázs miniszterhelyettes. fotó Teknős Miklós MN Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legyen egy olyan alkotmányos béke Magyarországon, amihez az kell, hogy az a Fidesz amit most ismerünk, megszűnjön. Beleértve azokat a szavazókat, akik most hisznek ezeknek a politikusoknak.

– vélte Karácsony Gergely főpolgármester egy korábbi – Schmuck Erzsébettel, az LMP országgyűlési képviselőjével tartott – nagykátai kampánybeszélgetésen, ahol azt részletezte, hogy ő miképp képzeli el az alkotmányos békét. 

Most a Mandiner figyelt fel arra a Facebook-videóra, ami az eseményről szólt és ahol Karácsonyt – még miniszterelnök-jelöltként – többek között az alkotmányozásról kérdezték. 

A felvételen 46:50-től hallható az ominózus megszólalás:

Borítókép: Teknős Miklós

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.