Már péntektől lezárások lesznek a fővárosban október 23-a miatt

A megemlékezések és a rendezvények miatt Budapest több pontján is változik a közlekedési rend.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 10. 21. 17:21
null
2021.03.26. Budapest Fővárosi tömegközlekedés. Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád Forrás: Tömegközlekedés közben szebtolvajok tucatjai leshetnek ránk /Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az október 23-i megemlékezések, illetve politikai rendezvények miatt lezárásokra kell készülni Budapest belvárosában pénteken és szombaton – közölte a Kozut.bkkinfo.hu csütörtökön.

Mint írják, rendezvény miatt lezárják pénteken 6 órától szombaton 18 óráig a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között, pénteken 12 órától vasárnap hajnalig a Bajcsy-Zsilinszky utat a Podmaniczky utca és az Andrássy út között, valamint a Nyugati téri felüljáró befelé vezető oldalát. Továbbá sávlezárásra kell számítani a Bajcsy-Zsilinszky úton kifelé a Deák Ferenc tértől az Andrássy útig.

Emellett a nemzeti ünnepen lezárják a József Attila utcát, továbbá az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, a Károly körutat, az Erzsébet tér egy részét. A környező utcákban is lesznek lezárások.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy szombaton 14 órától, várhatón 16 óráig szakaszos és időszakos lezárásra kell készülni a Szent Gellért rakpart–Szabadság híd–Vámház körút–Múzeum körút útvonalon, továbbá lezárják 12 és 18 óra között a Szabad sajtó út–Kossuth Lajos utca–Rákóczi út útvonalat az Erzsébet híd és a Blaha Lujza tér között, valamint az Alkotmány utcában is lezárásra kell számítani.

Borítókép: Kurucz Árpád

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.