Jakab aljas módszerekkel támadna vissza ingatlanbalhéja után

„Ilyen egy pitlák alak ízléstelen válasza a lakásbalhéjára” – reagált a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: Mandiner, Bors2021. 11. 29. 15:16
JAKAB Pter
Budapest, 2021. november 8. Jakab Pter, a Jobbik frakcivezetje napirend eltt felszlal az Orszggyls plenris lsn 2021. november 8-n. MTI/Koszticsk Szilrd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péterék kikérték az Országgyűlés Hivatalától jó néhány képviselőtársam lakásbérleti szerződését, közte a három éve elhunyt Hirt Ferencét is

– adta hírül a közösségi oldalán Kocsis Máté hétfőn.

Ilyen egy pitlák alak ízléstelen válasza a lakásbalhéjára

– idézi a Mandiner online felületén megjelent cikk a Fidesz frakcióvezetőjének szavait.

 

A Bors szerint Jakab Péter családjának több lakása is van Kelenföldön

Ahogyan arról korábban a Magyar Nemzet is beszámolt, a Bors korábbi cikke szerint Jakab Péter a lakásbérletével trükközik, a Jobbik elnöke azonban tagadja a hírt. Néhány nappal később azonban újabb ingatlanos hír látott napvilágot a Jobbik-vezérrel, egészen pontosan Jakab Péter családtagjaival kapcsolatban.

A portál ezúttal Jakab Péter családtagjaihoz köthető dokumentumokat, elsősorban tulajdoni lapokat hozott nyilvánosságra. Ezekből kiderült, hogy a Jobbik-vezér családtagjainak több ingatlana is van Budapest XI. kerületében, egy a Bors szerint jó befektetésnek számító, ugrásszerű fejlődés előtt álló területen.

Ezen a XI. kerületi területen több ingatlanja is van Jakabnak. Forrás: Borsonline.hu

A portál szerint az Etele Plaza megnyitása szinte azonnal 20-30 százalékkal felértékeli a környékbeli lakások árát.

Tulajdoni lappal bizonyítja értesüléseit a Bors

A portál szerint először Jakab Péter nővére és a férje kezdtek bele a kelenföldi ingatlanozásba, akik egy Fehérvári úti lakást vásároltak meg. Ezt követte a portál szerint egy lakás a Bocskai úton, amely „a Jakab nővér anyósának a nevén fut”. Ezután (néhány hónapja) egy Etele úti ingatlan megvásárlása következett. Ezt a lakást 2020 decemberében Jakab testvérének a férjére íratták.

Ezekkel a tulajdoni lap másolatokkal bizonyít a Bors

Jakab Péter nem tagadta a hírt

A fentebb részletezett hír kapcsán Jakab Péter a Mandiner cikkének megírásáig nem tett közzé a fentieket cáfoló nyilatkozatot, közösségi oldalán inkább annyit írt: valóban vannak rokonai, akik valóban vásároltak ingatlanokat.

Jakab Péter kapcsolódó bejegyzése

A Mandiner eredeti cikke IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Jakab Péter a Parlamentben napirend előtt. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.