Nagyon kiosztotta az ellenzéket az ismert baloldali szociológus

„Lehet szórakozni a csirkefarháton, csak hát az emberek több mint 20 százalékának ez az egyetlen húsétele. És nekik bizony néhány forint is számít” – írta hivatalos közösségi oldalára Szalai Erzsébet.

Forrás: ATV/Facebook2022. 01. 17. 15:41
Debrecen, 2016. január 14. Vásárlók egy hentesüzlet húspultjánál a debreceni Piaccsarnokban. A több mint 6500 négyzetméter hasznos alapterületû csarnokban 295 asztalról, 29 hûtõpultból és 31 üzlethelyiségbõl kínálják termékeiket a zöldség- és gyümölcstermelõk és a hústermékeket árusító kereskedõk. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Oláh Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szociológus posztja szerint ez majd a választási eredményeken is látszódni fog.

Ha lehet kérni, kicsit több empátiát az ellenzék részéről, különösen a baloldalon. Farhátozás helyett az emberek számára is érthető szociális üzenetek és ígéretek kellenének, nem pedig a szegényeken való gúnyolódás

 – áll a bejegyzésben.

Márki-Zay Péter a vasárnapi videós bejelentkezése során beszélt arról is, hogy szerinte az élelmiszerárak befagyasztásával Magyarország a kommunizmusba megy vissza, érvelése szerint Ausztriában és Németországban nem fagyasztották be a csirke far-hát árát.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Vásárlók egy hentesüzlet húspultjánál a debreceni piac-csarnokban 2016. január 14-én (Fotó: MTVA/Oláh Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.