’56-os szabadságharcosok: A választás a balliberálisok hazai képviselői ellen vívott szabadságharc

Arra kérték a magyarokat, hogy a szabadságot, függetlenséget és nemzeti értékeket képviselő Orbán-kormányra szavazzanak.

Munkatársunktól
2022. 03. 22. 15:20
Wittner Mária
© Katona Tibor
20210702 Zalaegerszeg Wittner Mária 1956-os forradalmár és szabadságharcos Hagyaték című verseskötetét mutatták be a Börtönmúzeumban. Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap Képen: Wittner Mária író Fotó: Katona Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az áprilisi országgyűlési választáson „újabb szabadságharcot vívunk”, ezúttal a balliberális világhatalom hazai képviselői ellen – fogalmaztak ’56-os szabadságharcosok a Magyar Demokrata című lap által az MTI-hez kedden eljuttatott közleményükben.
A Wittner Mária, Cey-Bert Róbert Gyula, Palánky István, Kis Imre, valamint az Összmagyar Testület nevében Melocco Miklós elnök, Bándi Kund ügyvezető elnök és Szabó László főtitkár felhívásában kiemelték: az ötvenhatos szabadságharcosok megdöbbenve figyelik, hogy „az idegen érdekeket kiszolgáló kommunista szellemiség lila, szürke és szivárványos színekben álcázva kezd visszatérni, veszélyezteti a magyar szabadságot, rombolja a magyar lelket”.
Felhívták a figyelmet arra, hogy átélték és megszenvedték a kommunista diktatúra szörnyűségeit. Az elnyomó idegen szovjet hatalom szolgalelkű kiszolgálását nem bírták elviselni, harcba szálltak ellene, és megfutamították. A szovjet túlerő azonban közbelépett, a szabadságharcot leverték és elkezdődött a borzalmas kommunista megtorlás: letartóztatás, kínzás, vallatás, bebörtönzés, kivégzés, a kétségbeesett menekülés. Aztán 1990-ben úgy tűnt, hogy a szabadságharc célkitűzései megvalósulnak, Magyarország visszanyerte függetlenségét, a megszálló szovjet csapatok elhagyták az országot – tették hozzá.
Több mint harminc évvel a rendszerváltozás után azonban keserűséggel veszik észre, hogy a »vörös szörny nemzetellenes szellemisége« nem tűnt el véglegesen, balliberálissá válva, »dékásként, szocialistaként, momentumosként, jobbikosként«” visszalopakodott a közéletbe, és »továbbra is a nemzetlélek megrontására törekszik« – emelték ki.

Hozzátették: idegen érdekek szolgálatában, ezúttal nem Moszkvának, hanem nemzeti szabadságunkat korlátozó, nyugati balliberális, globalista köröknek igyekeznek megfelelni.
Az ötvenhatos szabadságharcosok arra kértek minden nemzetben gondolkodó magyart, hogy támogassa a magyar szabadságot, függetlenséget és nemzeti értékeket képviselő Orbán-kormányt és szavazzon a Fidesz–KDNP-pártszövetség jelöltjeire.
 „Isten, áldd meg a magyart!” – zárták közleményt.

Borítókép: Wittner Mária

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.