A bíróság szerint is hazudott a 444.hu

Helyreigazítást kell közzétennie a balliberális portálnak.

Magyar Nemzet
2022. 05. 21. 10:17
444 LOGÓ
444 LOGÓ Forrás: Wikipédia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Márciusban helyreigazítást kértünk a szélsőséges 444.hu internetes oldaltól, mert egy cikkükben valótlan és sértő állítást közöltek Láng Zsolt országgyűlési képviselőről, a II. kerület korábbi polgármesteréről – olvasható a fővárosi Fidesz II. kerületi szervezetének Facebook-oldalán.

A Fővárosi Törvényszék helytadott a keresetünknek, és első fokon kötelezte a szerkesztőséget, hogy az ítélet jogerőre emelkedésétől számított 5 napon belül tegye közzé a helyreigazító közleményt 

– teszik hozzá.

A Fidesz szerint még a kampányhajrá sem lehet mentség a gyűlöletkeltésre és a politikai ellenfelek becsületének megsértésére. 

– Reméljük, hogy a jövőben több józansággal fogalmazzák meg cikkeiket, különösen, hogy április 3-án bebizonyosodott: a magyar emberek elutasítják a baloldal gyűlöletkeltő propagandáját – húzzák alá.

Borítókép: a 444 logója (Forrás: Wikipédia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.