időjárás 24°C László 2022. augusztus 8.
logo

Ungár Péter beszólt a Párbeszédnek

Vizvári Soma
2022.06.24. 14:33 2022.06.24. 22:25
Ungár Péter beszólt a Párbeszédnek

„Szerintem egy zöldpárt nem igazán szurkolhat egy szennyező nagyvállalatnak. A jogos kormánykritika nem szerencsés, ha nagyvállalatok simogatásába fordul át. Önmagában az, hogy a Ryanair adóterhe nő, nem lenne probléma” – írta hozzászólásában az LMP-s Ungár Péter a Párbeszéd Facebook-bejegyzése alatt.

A mikropárt a közösségi oldalán szavazást indított arról, hogy a magyar kormány és a Ryanair légitársaság vitájában kinek van igaza.

„Most, hogy már fényes tekintetű Deutsch Tamás is megszólalt a témában, muszáj feltennünk a kérdést! Kinek szurkolsz a csatában?” – írták posztjukban.

 

A két magát zöldnek mondó párt harca nem most kezdődött. Nemrég az LMP sajtóosztálya a Magyar Nemzet megkeresésére azt írta

Véleményünk szerint Magyarországnak egy valódi zöldpártja van, és ez az LMP.

Egy ideje már zajlik a harc a két párt között az „zöld” megnevezésért

 

Emlékezetes, az áprilisi országgyűlési választás után a párbeszédes Tordai Bence és az LMP-s Ungár Péter harciasan üzengettek egymásnak.

Tordai egy interjúban a DK zöldtagozatának nevezte az LMP-t, mire Ungár azt írta ki Facebookjára: „Én kevés szánalmasabb és fölöslegesebb, az ellenzék teljes hasztalanságát igazoló dolgot tudok elképzelni, mint ha a negyedik kétharmadot hozó súlyos vereség után két héttel, a parlamenti küszöböt együtt jelenleg át nem lépő két zöldpárt egymással kezd el keménykedni.”

 

Borítókép: Ungár Péter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.