időjárás 22°C Ábrahám 2022. augusztus 16.
logo

Altorjai Anita lett a Duna Médiaszolgáltató új vezérigazgatója

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2022.07.06. 14:20 2022.07.06. 14:50
Altorjai Anita lett a Duna Médiaszolgáltató új vezérigazgatója

Altorjai Anitát választotta meg a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. új vezérigazgatójának a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma augusztus 15-i hatállyal – tájékoztatta Balogh László, a testület elnöke az MTI-t.
A Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának azért kellett új vezérigazgatót választania, mert a posztot 2015. július 1-je óta betöltő Dobos Menyhért május 6-án nyugdíjazását kérte. Balogh László megköszönte Dobos Menyhért, a közmédiánál végzett több évtizedes tevékenységét.
A bölcsész diplomáját a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen megszerző Altorjai Anita 1987-ben lépett újságírói pályára. Napilapos és rádiós újságírói és szerkesztői tapasztalatot is szerzett, és 1998-ig a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetője volt. Ezután az Országgyűlés Hivatalának Sajtószolgálatát több cikluson keresztül vezette, 2012-től pedig a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója volt.

Boratókép: Altorjai Anita (Fotó: MTI Kollányi Péter)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.