Vigyázzon a kedvencére, mérgezik a kutyákat a Margit-szigeten

Egy mudit kellett megmenteniük az állatorvosoknak, miután a szigetre vitte sétálni a gazdája, és feltehetően olyasmit evett, amit nem kellett volna.

Magyar Nemzet
2023. 02. 09. 11:28
null
Nyíregyháza, 2017. szeptember 7. Egy mudi az I. Mudi Világtalálkozón a Sóstói Múzeumfaluban, Nyíregyháza-Sóstófürdõn 2017. szeptember 7-én. A négynapos rendezvényen az egyik legritkább és legkevésbé ismert magyar pásztorkutya-fajtával, a mudival ismerkedhetnek meg az érdeklõdõk. MTI Fotó: Balázs Attila Fotó: Balázs Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felháborodott kutyatulajdonosok állítják, hogy mérget szórtak szét a Margit-szigeten, amelynek a Metropol szerint már meg is van az első áldozata. Tóth Adrienn, az áldozatul esett kutya gazdája elmondta, hogy a Margitszigetre vitte sétálni az ebet, és bár eleinte nem vett észre semmi különöset, miután Adriennék hazaértek, az állat furcsán viselkedett, és rosszul is lett.

Amanda (Beküldött fotó/Metropol)

„A játék után hazamentünk és azt vettem észre, hogy Ami nagyon furcsán viselkedik. A feje imbolygott, remegett, majd álló helyében eldőlt. Gondolom mondanom sem kell, hogy megrémültem. Azonnal megfogtuk és rohantunk vele az orvoshoz, aki első ránézésre nem jósolt neki sok jót” – idézte fel az eseményeket az állat tulajdonosa, aki elárulta, hogy ezután vért vettek a kutyájától, majd a vizeletét is megvizsgálták és kiderült, hogy mérgezés történt. 

drienn szerint biztos, hogy mérgezés történt, és a Margit-szigeten evett meg valamit a kedvence, amitől végül rosszul lett, ugyanis máshol nem is jártak. Az eb infúziót kapott, így haza tudták engedni. 

A Metropol az esettel kapcsolatban megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik elmondták, hogy eddig nem kaptak az esetről bejelentést.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Balázs Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.