„Orbán Viktor számára Magyarország az első”

Kari Lake személyében bevándorlásellenes, családbarát, békepárti republikánus kormányzójelölt várja magyarországi látogatását.

Magyar Nemzet
2023. 04. 26. 12:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Orbán Viktor számára Magyarország és annak népe az első – mondta Kari Lake, a CPAC Hungary egyik legfontosabb idei előadója Steve Bannon műsorában. Szólt arról is, hogy Magyarország szabad ország, ahol a vezetőknek az ország érdekeinek képviselete az első. Kari Lake hamarosan felszólal a CPAC Hungaryn, amivel kapcsolatban azt mondta, várja már a magyarországi látogatását, mivel még soha nem járt hazánkban, és kíváncsi a többi konzervatív felszólalóra is.

Bevándorlásellenes, családbarát, békepárti, hajthatatlan és megalkuvást nem ismerő. Leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni Kari Lake korábbi republikánus arizonai kormányzójelölt politikai hitvallását, 

aki a május 4–5-i CPAC Hungary konferencia egyik húzóneve.

A tengerentúli elemzők egyetértenek abban, hogy a televíziós újságíróból lett politikus előtt hatalmas karrier áll, és már rövid időn belül a Republikánus Párt egyik meghatározó személyiségévé nőheti ki magát. Sőt egyesek már azt is tudni vélik, hogy Donald Trump korábbi és leendő elnök őt választja majd maga mellé alelnökjelöltnek a jövő novemberben esedékes választásokra. Ugyan Lake egyelőre nem jelentette be indulását a helyi vagy országos választásokon, de a budapesti fellépése után talán többet tudunk majd a belpolitikai terveiről.

Borítókép: Kari Lake (Fotó: MTI/EPA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.