Elindult Gajdics Ottó hivatalos közösségi oldala

Egyetlen nap után máris ezren követik lapunk publicistáját. Gajdics Ottót arról kérdeztük, milyen tartalmak várhatóak új oldalán.

Magyar Nemzet
2023. 05. 26. 15:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tudatosan maradtam ki ez idáig, mert azt gondoltam, a célközönségem kevéssé van jelen ezen a platformon, de a Covid-járvány elhozta, hogy a legidősebbek is elkezdték használni a Facebookot – mondta el hivatalos közösségi oldala elindításával kapcsolatban lapunknak Gajdics Ottó.

Ahogy fogalmazott: el kellett fogadnia, hogy ez a jövő, és rájött arra is, hogy vétek nem szólni azokhoz, akik itt tájékozódnak. 

Az oldalon megjelenő tartalmakról azt mondta, hogy nagyjából ugyanaz várható tőle, mint ami a hagyományos médiafelületeken. Gajdics Ottó azt ígéri, hogy teljesen önazonos igyekszik maradni. 

A tegnap elindított Facebook-oldalra a jövőben folyamatosan töltik majd fel a tartalmakat.

 

Nem lesz öncenzúra

Segítői vigyáznak rá, hogy minél kevesebb legyen a letiltás, de ahogy Gajdics Ottó fogalmazott: az algoritmus azt nem fogja tudni elérni, hogy öncenzúrázza magát.

A hivatalos oldalt ITT lehet követni. 

Borítókép forrása: Gajdics Ottó Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.