Élő közvetítés
Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Végérvényesen lebukott a háborúpárti baloldal

A dollárokért cserébe Karácsony Gergelytől kezdve Márki-Zay Péteren át Gyurcsány Ferencig a baloldal akár hazánkat is háborúba sodorta volna.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 06. 26. 17:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyilvánosságra hozta a magyar politikatörténet legsúlyosabb finanszírozási botrányának újabb részleteit a Nemzeti Információs Központ, amely megerősíti azt, amit eddig sejteni lehetett: guruló dollárokkal vették meg a magyarországi baloldalt

– hívta fel a figyelmet legfrissebb Facebook-bejegyzésében az Alapjogokért Központ, amely szerint a dollárokért cserébe Karácsony Gergelytől kezdve Márki-Zay Péteren át Gyurcsány Ferencig a háborúpárti baloldal akár hazánkat is háborúba sodorta volna.

A közjogi elemzőintézet rámutatott: 

a tengerentúli demokrata elit – élükön Soros Györggyel – a kampányt lebonyolító DatAdat fölött közvetlenül is tulajdonosi befolyással rendelkezett, így nemcsak parancsokat adtak Gyurcsányéknak a háborúpártiság képviseletére, hanem egészen rövid pórázon tartották őket, hiszen a választási felkészülés minden részletére rálátásuk volt.

Jelezték azt is, hogy a Nemzeti Információs Központ jelentésének eredményeként lebukott Karácsony Gergely és mozgalma is, hiszen ők is részesei voltak a guruló dollárok körforgásának. A nevével fémjelzett 99 Mozgalom majd 620 millió forintot utalt a Bajnai Gordonhoz és a Gyurcsány-kormány más szereplőihez köthető DatAdatnak. Ez is azt mutatja, hogy nem véletlen elszólás, hogy szerinte hazánk háborúban áll Oroszországgal – jegyezték meg. 

Borítókép forrása: Facebook/Alapjogokért Központ

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.