Alaposan megizzadnak ma Gyurcsányék

Feleségének, Dobrev Klárának is akadt dolga a hétvégén, nem is akárhol.

Forrás: Mandiner, Facebook2023. 09. 10. 10:12
DOBREV Klára; GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2023. március 15. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke, a párt EP-képviselõje és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt budapesti nagygyûlésén, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulóján tartott megemlékezésén az Egyetem téren 2023. március 15-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc Budapesten zárja a mostani hétvégét, meglepő helyről jelentkezett be. A bukott miniszterelnök ugyanis a semmiből, közösségimédia-oldalán adott hírt arról, hogy indul a Budapest félmaratonon. A közzétett képen már teljes sportfelszerelésben feszít párttársával, Varju Lászlóval együtt.

Ma egyébként a fővárosban jó idő lesz, amennyiben Gyurcsányék két órán belül teljesíteni tudták a távot, már be is érkeztek, és megúszták a hőséget napközben, de az bizonyos, hogy így is alaposan megizzadtak.

Feleségét hétvégén Kötcsén fotózták

Emlékezetes volt, hogy Dobrev Klárát tegnap a kötcsei polgári piknik helyszínén fotózták le, a kép ide kattintva megtekinthető.

A DK magyarázkodásra kényszerült, és rögzítették, hogy nem Orbán Viktor beszédét jött meghallgatni Dobrev, a politikus családjának nagyon közel van a nyaralója a Kötcsei Találkozóhoz (konkrétan telekszomszédok a Dobozy-kúriával). 

A párt közlése szerint Gyurcsányék lényegében minden hétvégét Kötcsén töltenek, így került a polgári piknik közelébe az árnyékminiszterelnök. 

Amennyiben a Gyurcsány család együtt töltötte a hétvégét, úgy a családfőnek vasárnap korán reggel vissza kellett indulnia Budapestre, hogy reggel rajtolni tudjon a félmaratonon. 

Borítókép: Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.