Valaki hat kilogramm drogot akart Magyarországon keresztül Szlovéniába juttatni

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren egy keresőkutya buktatta le a csempészt.

Forrás: MTI2023. 10. 31. 12:05
null
Budapest, 2014. március 11. Keresõkutyás bemutató a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bevetési fõigazgatóságának sajtótájékoztatója után, amelyet a szervezet 2013. évi eredményeirõl tartottak, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér Postakicserélõ Központjában 2014. március 11-én. MTI Fotó: Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem hat kilogramm kábítószert találtak a pénzügyőrök az Ausztriából Szlovéniába tartó küldeményekben a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A lefoglalt cannabis (Forrás: Nav.gov.hu)

Az adóhatóság munkatársai az áruforgalomban beérkezett csomagokat ellenőrizték a repülőtéren, amikor a keresőkutyájuk két dobozra is egyértelmű jelzést adott.

A két dobozban összesen mintegy hat kilogramm növényi származékot és gyantás anyagot találtak, amelyről bebizonyosodott, hogy cannabis.

A pénzügyőrök a kábítószert lefoglalták, és kábítószer-birtoklás gyanúja miatt feljelentést tettek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.