Hoppá! Megvan a Fidesz győri polgármesterjelöltje is

Bejelentették, hogy ki lesz a kormánypártok jelöltje a dunántúli nagyvárosban.

2024. 02. 22. 19:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győri Fidesz-csoport döntött a polgármesterjelölt személyéről. Hajrá, Csaba! – ezzel a szöveggel posztolt egy fotót Simon Róbert Balázs győri országgyűlési képviselő. A fotón Kara Ákos országgyűlési képviselővel és Dézsi Csaba Andrással, Győr jelenlegi fideszes polgármesterével látható. A bejelentés alapján a kormánypártok helyi szervezete újra bizalmat szavazott a korábban időközi választáson mandátumot szerző polgármesternek.

Emlékezetes, Győrben 2019-ben Borkai Zsolt nyert, de botránya miatt nem sokkal megválasztása után lemondott a polgármesteri székről, az időközi választáson pedig Dézsi Csaba Andrást választották meg a győriek polgármesternek. A hírek szerint Győrben idén Borkai Zsolt is indul, függetlenként, valamint több baloldali jelöltet is bejelentettek már. 

Borítókép: A győri városháza (Fotó:Wikipédia)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.