Bejelentették: újraindul a második legnagyobb magyar város fideszes polgármestere

Kedd estére lett hivatalos, hogy Papp László júniusban újraindul Debrecen polgármesteri címéért.

2024. 02. 20. 22:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz kedden este tartott jelöltállító ülést Debrecenben, ahol döntöttek arról, kik induljanak az önkormányzati választásokon – adta hírül a Hajdú-Bihar vármegyei hírportál. A döntésről a debreceni Fidesz a közösségi oldalán is beszámolt. Azt írták: a céljuk, hogy Debrecen erős, jólétet biztosító, gondoskodó otthonunk legyen. „Eltökéltek vagyunk abban, hogy a debrecenieket szolgáljuk. Köszönjük a debreceniek elmúlt 25 éves töretlen bizalmát és támogatását, számíthatnak ránk, mert szívügyünk ez a város” – olvasható a bejegyzésben, melyből kiderül, hogy a Fidesz–KDNP debreceni polgármesterjelöltje 2024-ben is Papp László lesz, aki jelenleg is vezeti Magyarország második legnagyobb városát.

A jelöltek teljes névsora: 

Polgármesterjelölt: dr. Papp László

Önkormányzati képviselőjelöltek az egyéni választókörzetekben: 
1. Becsky István, 2. Papp Viktor, 3. Szilágyi Edina, 4. dr. Nagy Sándor, 5. Hetei József, 6. Dankuné Nagy Gyöngyi, 7. Kovács István, 8. Vadon Balázs, 9. Komolay Szabolcs, 10. Piros Zoltán, 11. Orosz Ibolya Aurélia, 12. Sánta János, 13. Varga András, 14. dr. Széles Diána, 15. dr. Barcsa Lajos, 16. dr. Papp Csaba, 17. Bognár István, 18. Juráskó Róbert, 19. Barcza Dániel, 20. Korbeák György, 21. Katona Erzsébet, 22. Szűcs Sándor, 23. Balázs Ákos. 

Debrecenben van a legtöbb egyéni önkormányzati képviselői körzet az országban, lévén kétszázezer fős lakosságszámával minden budapesti kerületnél is jóval nagyobb városnak számít. A 2019-es önkormányzati választásokon mind a 23 körzetben a Fidesz–KDNP jelöltjei győztek, Papp Lászlót pedig a szavazatok 65 százalékával választották meg polgármesternek.

 

Borítókép: Papp László (Forrás: Facebook/Papp László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.