Megvan, hogy ki lesz Egerben a Fidesz polgármesterjelöltje

Vágner Ákos szerint a stagnálás helyett ideje pályára állítani a várost.

2024. 02. 20. 6:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vágner Ákos agrármérnököt, korábbi agrárkamarai vezetőt választotta egri polgármesterjelöltjének a Fidesz – tudatta a párt helyi szervezete. A kormánypárt közlése szerint a 49 éves, egri születésű, jelenleg saját agrárszaktanácsadó irodáját vezető Vágner Ákos személyében olyan embert kértek fel a feladatra, aki képes békét, valamint egységet teremteni és ismét a fejlődés útjára állítani a várost.

A jelölés kapcsán Vágner Ákos úgy fogalmazott, amennyiben bizalmat kap az önkormányzati választáson, mindent megtesz azért, hogy a vármegyeszékhely minél gyorsabban fejlődési pályára álljon a jelenlegi stagnálás helyett. Felidézte, hogy a gazdasági területen dolgozó szakemberként, csapatával együtt az elmúlt négy évben több mint húszmilliárd forint beruházási támogatáshoz juttatta a térség vállalkozásait. 

Véleménye szerint hasonló feladat várna rá városvezetőként is, mint fogalmazott: minden elérhető pénzügyi forrást ide kell hozni, és a helybeliek számára hasznosítani.

Egert 2006 és 2019 között a KDNP-s Habis László irányította, öt évvel ezelőtt pedig a jobbikos Mirkóczki Ádámot választották meg polgármesternek, akit akkor minden ellenzéki párt támogatott. Mirkóczki azóta kilépett a Jobbikból, az őt támogató szivárványkoalíció pedig összeomlott a közgyűlésben is.

Borítókép: Vágner Ákos (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.