A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kifosztotta és megütötte a védtelen kerekesszékest egy férfi Gyomaendrődön

Aztán felpattant a biciklijére, mint aki jól végezte dolgát.

Forrás: Police2024. 02. 21. 13:40
Close,Up,Of,Senior,Handicapped,Woman,Sit,In,Wheelchair,Taken
1681615543 Fotó: fizkes
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kerekesszékes, védekezni nem tudó embertől akart pénzt szerezni egy férfi még tavaly június 19-én este Gyomaendőrön – adta hírül a rendőrségi portál.

Először az utcán tartóztatta fel a védtelen férfit, és azt állította, hogy korábban sört fizetett neki, annak az árát követelte vissza, de a megszólított férfi nem iszik alkoholt, ám a másik kötötte az ebet a karóhoz. Miután pénzt nem kapott, és a segítségre szoruló férfi hívni akarta a rendőrséget, kikapta a kezéből a telefont, felpattant a kerékpárjára, és eltekert. 

A kifosztott férfi megpróbálta utolérni, de nem tudta, viszont amikor hazaért, ott találta a háza kapujában. Az elkövető nem tágított, továbbra is pénzt kért, ekkor már azért, hogy visszaadja a mobiltelefont. Be is ment hozzá, szó szót követett, közben egyszer arcul is csapta a kerekesszékest, és többek közt a pénztárcáját, valamint egy másik telefont vitt el tőle.

A rendőrök a bejelentés után elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, és képeket mutattak a bűncselekmény áldozatának, aki felismerte a támadóját, ugyanis korábban többször is látta biciklizni a háza előtt, de a nevét nem tudta. A rendőrök viszont igen, és nem sokkal később elő is állították a gyanúsítottat. 

Egy telefont, valamint a pénz nagy részét lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak. A Szarvasi Rendőrkapitányság az 51 éves gyomaendrődi férfit kifosztás és rablás bűntettek elkövetésével gyanúsítja. A vizsgálat befejeződött, a rendőrség az iratokat vádemelési javaslattal küldte el az ügyészségre.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.