Kázmér 2024. március 4.
logo

Meghalt egy rendőr a csengeri börtönépítkezésen, tragikus baleset történt

Magyar Nemzet
Forrás: Index
2024.02.01. 16:45 2024.02.01. 16:58
Meghalt egy rendőr a csengeri börtönépítkezésen, tragikus baleset történt

– Halálos munkahelyi baleset történt a csengeri börtön építkezésén csütörtök délelőtt. Szolgálatteljesítés közben olyan súlyosan megsérült bv. főtörzszászlós műveletirányító kollégánk, hogy a helyszínen életét vesztette – nyilatkozta az Indexnek Makula György ezredes. A BVOP kommunikációs főosztályának vezetője hozzátette, a csengeri építkezésen szolgálatot teljesítő kollégájuk éppen az építőanyagok deponálásában segített, amikor baleset érte. A helyszínen tartózkodók azonnal a segítségére siettek, és értesítették a mentőket, 

de a gyors ellátás ellenére sem tudták megmenteni az életét. 

Az ügyben vizsgálatot indított a rendőrség.

Úgy fogalmaztak továbbá, néhai Fehér László bv. főtörzszászlós feladatait mindvégig magas színvonalon, elhivatottan, kiemelkedő szorgalommal végezte. Személyében mind emberileg, mind szakmailag rendkívüli kollégát, kiváló szakembert veszített el a testület. 2016-ban a büntetés-végrehajtási szervezet napja alkalmából a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett „bronz” fokozata elismerésben, majd 2023-ban, 50. születésnapjára miniszteri jutalomban részesült – idézte fel a portál.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Csudai Sándor)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.