A tízes gyűjtőjegy már mobilon is működik

Érdemes frissíteni a BudapestGO alkalmazást.

2024. 04. 23. 10:27
BKK, VILLAMOS, Országbérlet
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keddtől, április 23-tól elérhető a tízdarabos gyűjtőjegy a BudapestGO-ban – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Ahhoz, hogy a gyűjtőjegy biztosan megjelenjen a BudapestGO-ban, először

frissíteni kell az alkalmazást.

A vásárlást követően a digitális gyűjtőjegyet felszálláskor a jármű ajtaján kívül kell érvényesíteni, csakúgy, mint az eseti jegyeket. A gyűjtőjegyszelvényeket nem lehet más készülékeken megosztani, azonban ha több utas utazik egyszerre, van lehetőség rá, hogy egymást követően több szelvényt érvényesítsenek felszálláskor.

A BKK arról is beszámolt, hogy május első hétvégéjétől október végéig nosztalgiajáratok közlekednek a fővárosban, amelyekre keddtől már digitálisan is lehet jegyet váltani a BudapestGO-ban 500 forintért.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.