„A Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett”

Szentkirályi Alexandra elmondja, hogy mi lett ennek az eredménye.

2024. 04. 20. 8:48
Budapest, 2019. október 12.
Karácsony Gergely fõpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Németh Angéla újpalotai polgármesterjelölt és Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyûlési képviselõ, választmány elnök (b-j) az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én.
MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2019 óta újra Gyurcsány-korszak van a fővárosban – jelentette ki Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje rámutatott: a Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett. „A haveroknak jár a milliós fizetés meg a jutalom, hol hivatalos, hol kevésbé hivatalos formában” – tette hozzá. 

Mi lett ennek a nagy ölelkezésnek az eredménye?

– tette fel a kérdést a kormánypártok jelöltje.

A kassza üres, a város koszos, a budapestiek nagy része dugóban rostokol vagy épp a megállókban, mert busz ugyan jön, de ritkábban. Az utakon kátyúkon bukdácsolunk át vagy veszélyes kerékpársávokon tekerünk. A gondozott zöld parkok helyett gazos méhlegelőkön sétálhatunk, az utcák pedig közben olyan szemetesek és piszkosak, mintha állandóan lomtalanítás lenne, amit végül soha senki nem takarít el – mutatott rá Szentkirályi Alexandra.

Úgy tűnik, Karácsony Gergely, a csődpolgármester elfelejtette, hogy egy város vezetése a cselekvésről szól, nem pedig az üres ígéretekről.

– hangsúlyozta. Hozzátette: „Változást Budapesten!”

Borítókép: Szentkiráyli Alexandra (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.