Beleszállt a fradistákba a baloldali ferencvárosi polgármester

Provokatív köztéri szobor készült Baranyi Krisztina támogatásával.

Forrás: Mandiner2024. 04. 27. 12:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kihelyeztek Ferencvárosban a kerület polgármesterének támogatásával egy szobrot, amely korábban tömegek nemtetszését váltotta ki – írja a Mandiner.

Mint arról korábban a Magyar Nemzet már beszámolt, nagy felháborodást keltett a Baranyi Krisztina által támogatott szoborterv, amely erős politikai üzenetet hordoz magában. Az alkotás egy turult ábrázol, amely felragad egy G-osztályú Mercedes terepjárót.

 

Köztéri politika

Nem ez az első alkalom, hogy köztéren politizál a kerület vezetése. A balliberális polgármester első ilyen megvalósult terve 2021-ben a Ferenc téren elhelyezett BLM-szobor volt, ami nagy port vert fel még a liberálisok között is..

Borítókép: A szobor (Forrás: Facebook/ Baranyi Krisztina)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.