Így vágott vissza Menczer Tamás Magyar Péternek + videó

Nem ment el szó nélkül a beszólás mellett a fideszes politikus.

2024. 04. 18. 14:43
MAGYAR Péter
MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter üzent nekem – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás szerint az a Magyar Péter üzent neki, aki háborúpárti, baloldali, nadrágszíjas, és aki női napszemüvegben szokott nyilatkozni. Az igazgató bejátszotta a videófelvételt, amelyen Varga Judit egykori férje azt mondta: 

„Menczer Tamás egy bohóc, ezt üzenem neki”.

Az igazgató két dologra mutatott rá Magyar Péter szerdai szereplése kapcsán: az egyik, hogy miért remegett Magyar Péter keze a szerdai beszéde közben; valamint, mit nem mondott el Magyar szerdán sem? Menczer aláhúzta: Magyar nem mondta el, hogy azonnali fegyverszünetet akarna, és azt sem, hogy nem küldene magyar katonákat és fegyvereket a háborúba.

Szerinte azért nem mondta ezeket, mert egy dollárbaloldali, háborúpárti politikus. Hozzátette, ez a június 9-i választás tétje: háború vagy béke.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.