Ittas miskolci férfi terrorizált egy tinédzser lányt a villamoson, ám egy rendőr is utazott járművön

Ordibált és lökdöste a tizenéves fiatalt a férfi.

Forrás: Bors2024. 04. 21. 18:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felháborító esetről számolt be egy édesanya az egyik legnagyobb közösségi oldalon – szúrta ki a Bors. 

Egy ittas férfi zaklatta fiatal lányát a miskolci villamoson. A halálra rémült lánynak végül egy szolgálaton kívüli rendőr nyújtott segítséget

– írták.

A lap megkereste az édesanyát, aki elmondta: a Tiszairól Diósgyőr felé tartó villamoson egy részeg férfi zaklatta a lányát. Bár ő hozzá sem szólt, be volt dugva a fülhallgatója, zenét hallgatott, a férfi mégis őt szúrta ki magának. Az ingerült férfi kitépte lánya füléből a fülhallgatót, és trágárul kezdett ordibálni vele. 

A fiatal ekkor halálra rémült, meg sem mert szólalni, ami a támadót még jobban feldühítette, ezért lökdösni kezdte a lányt, aki elsírta magát. Szerencsére ekkor megérkezett a segítség egy szolgálaton kívüli rendőr személyében.

A férfi közölte a zaklatóval, ha nem száll le a következő megállónál, értesíti a rendőrséget, és a tettének komoly következményi lesznek. Ezt követően a részeg alak azonnal odébbállt, és a legelső állomásnál el is hagyta a villamost. A lány rettenetesen hálás volt a férfinak.

Mint kiderült, egy szolgálaton kívüli rendőrről volt szó, akinek kötelessége, hogy ilyenkor közbelépjen. „Több ilyen emberre lenne szükség! Jelenleg próbáljuk őt megtalálni, hogy meghálálhassuk neki a segítséget, hiszen neki köszönhetem, hogy a lányom épségben hazaért, és nem történt nagyobb baj!” – jelezte az édesanya.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MVK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.