Magyar Péter csak egy újabb baloldali és háborúpárti szereplő, akihez megérkeztek a guruló dollárok

Latorcai Csaba a parlamentben beszélt a baloldal új üdvöskéjéről.

2024. 04. 30. 7:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Komolyan egy olyan embert finanszíroznak a baloldalon, aki éveken át terrorizálta a feleségét és a családját? – tette fel a kérdést közösségi oldalán Latorcai Csaba, aki szerint Magyar Péter – vagy ahogyan az internet népe nevezi: Pszichó Peti, Poloska Péter – csak egy újabb

baloldali és háborúpárti politikus, akihez megérkeztek a guruló dollárok.

A Fidesz–KDNP képviselője, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára arról beszélt legutóbb az Országgyűlésben, hogy Magyar Péter olyan baloldalivá vált politikus, akit a guruló dollárokban érintett baloldaliak vesznek körül.

Latorcai Csaba emlékeztetett: Magyar Péter nem más, mint egy erőszakos ember, aki azért lett híres, mert titokban felvette a felesége szájába adott szavakat.

Mit várjunk egy olyan embertől, aki minden közéleti megnyilatkozását hazugságokra építi?

– tette fel a kérdést az államtitkár.

Borítókép: Latorcai Csaba (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.