Magyar Péter egy eljátszott öngyilkossággal is traumatizálta a volt feleségét + videó

Miután Varga Judit hívta a mentőket az eszméletlennek tűnő exférjéhez, a férfi pizsamában autóba ülve hajtott el a házból.

2024. 04. 05. 13:14
Varga Judit Forrás: Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter a lelki terror válogatott formáinak vetette alá volt feleségét, Varga Juditot a tavaly tavaszi különköltözésük előtti hónapokban. Amint az egykori igazságügyi miniszter beszámolt róla a Hajdú Péternek adott minapi interjúban, a 2023 januárjától márciusáig terjedő időszakban a korábbiaknál is fájóbb traumák érték az exférje részéről. – Volt például öngyilkossággal fenyegetőzés. Eljátszotta, mintha öngyilkos lenne. Nem szólalt meg és ott volt egy xanaxos levél is. Két darab volt a tízes levélben, nem tudtam, hogy egyet vett be vagy kilencet vagy nyolcat – idézte fel Varga Judit.

Szavai szerint miután az exférje a szólongatására sem reagált, hívta a mentőket. 

– Viszont épphogy letettem a telefont, felkelt. Mint egy Netflix-sorozatban, üveges tekintettel rám nézett és azt mondta, hogy mondd le őket, nem vettem be semmit 

– emlékezett vissza a háromgyermekes családanya. Magyar szürreális viselkedésével kapcsolatban Varga Judit az anyósa tanácsát is kikérte, ám miközben telefonon beszéltek, a volt férje – a rajta lévő pizsamájára csak egy kabátot véve – a házat is elhagyta. – Megérkeznek a mentők, én kiállok a kis otthoni ruhámban a három mentőtiszt elé és mondom, hogy elnézést, de a páciens elszökött az autónkkal – elevenítette fel Varga Judit. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.