Magyar Péter hiába támadta be Kocsis Mátét, csúnyán felsült

Újfent felsült a baloldal új üdvöskéje.

Forrás: Mandiner2024. 04. 23. 16:06
magyar péter
Forrás: origó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit egykori férje azzal támadta Kocsis Mátét, hogy bukdácsolt az egyetemen, pedig ugyanolyan minősítéssel végezték el, és a fideszes politikust még tanítani és vizsgáztatni is visszahívták – írja a Mandiner.

Magyar Péter a Telexnek nyilatkozva meglepő állításokat tett Kocsis Mátéról, a Fidesz frakcióvezetőjéről, amire még Bayer Zsolt is reagált. Varga Judit egykori férje állítása szerint arra emlékszik, hogy vele és Gulyás Gergellyel ellentétben Kocsis Máté nagy nehezen tudta csak letenni a vizsgáit. – Nem is tudom, hogy van-e egyébként szakvizsgája, valószínűleg arra már nem mert elmenni – mondta a napokban az adatkezelési botrány miatt viszont inkább terelő politikus.

A Mandiner utánajárt Magyar kijelentésének, Varga Judit egykori férjétől megkérdezték: „Ön milyen minősítéssel és mennyi idő alatt végezte el a jogi egyetemet? Tudná-e csatolni a diplomáját, amely ezt igazolja? Volt-e arra példa, hogy visszahívták a jogi egyetemre tanítani vagy záróvizsgáztatni?”

A kérdésekre Magyar Péter mindössze annyit válaszolt:

4,50-ás eredménnyel végeztem öt év alatt a jogi egyetemet, jeles eredménnyel tettem le a jogi szakvizsgámat. Üdvözlöm a propagandista kollegákat. MP

A lap Kocsis Mátét is megkereste, akitől megtudták: ugyancsak „cum laude” minősítéssel végezte el jogi tanulmányait. A fideszes politikus ugyanakkor később több szemeszteren át tanított is az egyetemen, sőt még vizsgáztatni is visszahívták. A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője Magyar Péterrel ellentétben a diplomáját is elküldte.

Forrás: Mandiner

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.