Magyar Péter tíz legnagyobb hazugsága

Varga Judit volt férjének a színre lépése óta szinte egyetlen valós állítást sem sikerült tennie.

2024. 04. 03. 14:09
HZ1_7418
Magyar Péter Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az agresszív-bántalmazó Magyar Péternek színre lépése óta szinte egyetlen valós állítást sem sikerült tennie – írja az Origó, amely tíz pontban összegyűjtötte, mit kell tudni az exférj legnagyobb hazugságainak hátteréről.

 

Magyar Péter mögött Soros emberei állnak

Magyar Péter alig több mint egy hónapja kezdődött politikai ámokfutását a kezdetektől fogva segítik a Soros-hálózat sajtótermékei és szereplői, mintegy új kelet-európai politikai hős képzetét próbálva kelteni – járt utána a Tűzfalcsoport. Mint írták, a magyar baloldali újságírók közreműködésével folytatott stratégia nem előzmények nélküli: célja, hogy a nemzetközi teret felhasználva valamiféle hitelességi látszatot, mesterségesen létrehozott legitimációt biztosítsanak az érdemi politika nélküli magyar ellenzék mantráinak és aktuális csodatevőjének.

A most a nemzetközi baloldali médiában megjelentetett, Magyar Péterre vonatkozó cikkek meghatározó részére igaz, hogy azokat jelentős többségében magyar baloldali újságírók készítik vagy állnak mögöttük. Nincs új a nap alatt, hiszen a Soros-birodalom szócsövei Márki-Zay Péter esetében is ugyanezt a stratégiát folytatták – vonta le a következtetést a Tűzfalcsoport.

 

Magyar Péter az új Márki-Zay Péter

Az agresszív Magyar Péter hasonló módszerrel és ígéretekkel szeretné megszerezni a hatalmat, ahogyan 2022-ben és azelőtt Márki-Zay Péter, valamint más baloldali politikusok próbálták – csak az exférj még agresszívabb elődeinél.

A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje szerint Magyar Péter hirtelen jött ismertsége, a fideszesek körében – szerinte – elvitathatatlan hitelessége alkalmassá teszi arra, hogy felgyorsítsa a rendszer összeomlását és leváltását. Vagyis megint előkerült a csalódott fideszes baloldali hazugsága.

Márki-Zay nem titkolta az exférjről: gyakran épp azokat a gondolatokat fogalmazza meg, ugyanazokat a kifejezéseket használja, mint ő is korábban.

 

Magyar Péter gyáva

Bár Magyar Péter sokszor nagyon magabiztosnak próbál mutatkozni, azonban viszonylag hamar kiderült, hogy az agresszív exférj nagyon gyáva. Jó példa erre, hogy Varga Judit egykori férje más programra való hazug hivatkozással mondta le a múlt szerda esti ATV-adást.

Mindez azért érdekes, mert ez idő alatt Varga Judit éppen Hajdú Péternek adott közel kétórás interjút a Frizbi TV YouTube-csatornáján, amelyben volt férje válogatott bántalmazási módszereiről beszélt.

 

Magyar Péter baloldali

Magyar Péter mellett egyre több baloldali politikus, közéleti személy bukkan fel. Március 15-én a Magyar Péter által szervezett rendezvényen például színpadra lépett Nagy Ervin RTL-es sorozatszínész, az eseményre érkezőket a nyíltan kormányellenes Koncz Zsuzsa dalaival várták.

Ott volt a programon Epres Attila színész is, aki nemrég egy interjúban a magyarokat primitív néphez hasonlította.

Később pedig kiderült, hogy Bárándy Péter lett az ügyvédje az agresszív Magyar Péternek. Mindez persze nem meglepő, hiszen teljesen nyilvánvaló, nem véletlenül baloldali politikus-ügyvédet választott. Bárándy Péter egyébként 2002–2004 között volt igazságügyi miniszter, az MSZP–SZDSZ kormányzása alatt.

A Magyar Nemzet több alkalommal is rámutatott, hogy Magyar Péter csak a baloldaltól lopott ötletekkel kampányol.

 

Magyar Péter áruló

Magyar Péter az elmúlt hónapokban 180 fokos fordulatot vett, és mára a dollármédia kedvencévé vált. Mindezt úgy sikerült elérnie, hogy minden korábbi állítólagos véleményét megváltoztatta, valamint korábbi barátait is elárulta.

A Magyar Nemzet korábban ezt írta róla:

Magyar Péter a legmarkánsabb megtestesítője annak a törtető, mindenkin keresztülgázoló, értékek nélküli érdekembertípusnak, amelynek megjelenése a Fidesz soraiban is valóban súlyos károkat okozott.

De őt tekinteni a megtisztulás reménysugarának kissé röhejes. Hisz jól láthatóan nem veszett el undorító gátlástalansága azáltal, hogy átdiffundált a globalista oldalra, csak átalakult.

 

Magyar Péter hiába tagadja: feleségverő

Varga Judit volt igazságügyi miniszter családja igazsága és védelme miatt adott interjút Hajdú Péternek. A volt igazságügyi miniszter a műsorban részletesen beszámolt a Magyar Péterrel 13 éven át tartó kapcsolatukban történt verbális és olykor fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is.

Az egyik legdurvább eset Varga Judit elmondása szerint az volt, amikor a szüleik vendégségben voltak náluk, és egy késő esti veszekedés után ő inkább a szülei mellé feküdt be. Ezek után Magyar Péter egy késsel kezdett mászkálni a házban. – Öt percig járkált késsel a kezében, majd lefeküdt aludni – mondta Varga Judit, hozzátéve, hogy édesanyjával rettegtek a szobában.

A volt igazságügyi miniszter egy fizikai bántalmazásról szóló történetet is felhozott az adásban, elmesélte ugyanis, hogy egy alkalommal az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, amikor éppen várandós volt. Elmondása alapján terhessége és kismamaideje alatt egyébként többször is megalázta őt a férje.

 

A hazug Magyar Péter zsaroló is

Magyar Péter korábban azt hazudta, hogy a családja védelmében vette fel azt a beszélgetést, amellyel később zsarolta Varga Juditot. Magyar Péter azzal akart politikai tőkét kovácsolni magának, hogy a hozzá közel állókat kellemetlen helyzetbe hozza. Később Gulyás Gergelyt is megfenyegette. A volt igazságügyi miniszter közösségi oldalán Magyar Péter második zsarolási kísérletére úgy emlékezett vissza, hogy amikor Magyarral idén januárban közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni, akkor egy úgynevezett 24. óra elnevezésű Signal-csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és őt fenyegette, hogy ha nem állítják vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik.

Varga Judit szerint a legálszentebb, hogy manipulatív módon a Magyar Péter által kilátásba helyezett következményekért, amit a gyerekek el fognak szenvedni, folyamatosan őt okolta. Varga Judit továbbra is elzárkózott attól, hogy engedjen a fenyegetőzésnek, hiszen így nem lehet élni. Mindeközben Magyar Péter továbbra sem hagyta abba a becsmérlést, fenyegetést.

 

Magyar Péternek nincs bizonyítéka semmire

Kijöttek egy atombombának szánt felvétellel, ami egy gyenge pukinak is kevés, mert semmilyen olyan állítás nincs benne, ami csak köszönő viszonyban lenne a hozzá kapcsolt vádakkal – mondta Kosik Kristóf Huth Gergellyel beszélgetve arról a saját otthonukban, titokban rögzített hangfelvételről, amelyet Magyar Péter múlt kedd reggel adott le az ügyészségen, illetve bocsátott közszemlére.

Kosik Kristóf szerint az ügyészség nem egy cukrászda. Oda nem mehet be akárki és huzigálhat ki bármit az iratokból. Egy jegyzőkönyvből digitális és hagyományos iktatás esetén sem lehet kihúzni nyom nélkül semmit. Naplózva van minden irat és fájl, név szerint, percre pontosan, megmásíthatatlanul. – Ezt a rendszert védőügyvédként pontosan ismerem, amit állítanak, az tehát lehetetlen – mondta. Nemcsak gyakorlati szempontból is, de emberileg is: ki az, aki ezt bevállalná, kockára téve a karrierjét?

A neves ügyvéd így érvelt tovább:

az ügyészségre és a bíróságokra nézve nem a kormányoldalról tapasztaltunk befolyásolási kísérleteket az elmúlt években, hanem a baloldali médiától és az NGO-k részéről, akik darabokra tépnek bárkit, aki sérti az érdekeiket. Talán ezért nem mernek fellépni Magyar Péter ellen, pedig a hatóságoknak hivatalból feladatuk lenne. Az ő tetteinek a tizedéért elvisznek bárkit. Az egyik ügyfelem például tíz kiló libamáj ellopása miatt négy hónapja van előzetesben. Ezek után mit mondjak neki?

 

Magyar Pétert csak a személyes bosszú vezérli

A családon belüli erőszak ügye és a Varga Judit által elmesélt bántalmazási ügyek jól mutatják, hogy Magyar Péter miért lépett a baloldali politikusok útjára. Valójában nem azért – mint amit állít –, hogy a hazáját akarja szolgálni, hanem azért, mert fideszes körökben vállalhatatlanná vált, illetve a munkahelyét is elveszítette, így a mostani politikai ámokfutása csupán egy személyes bosszú.

 

Magyar Péter lehallgatta a saját feleségét

Magyar Péter konkrét bizonyítékok helyett csak egy, a korábbi feleségével, Varga Judittal való rossz minőségű és zavaros beszélgetést közölt. A homályos beszélgetés során ráadásul rendre ő mondja ki a neveket, emeli ki a lényeges mozzanatokat, érezhetően beszéltetni próbálja egykori feleségét, próbálna belőle súlyos mondatokat kihúzni – sikertelenül.

Az is egyértelmű, hogy egy megvágott felvételről van szó. Később kiderült, hogy Varga Judit kényszer hatására beszélt csak a felvételen, és teljesen világos, hogy minél hamarabb véget akart vetni a társalgásnak.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.