Megcsúszott a rakparton, kirepült a sofőr a kettészakadt autóból, amely a belvárosi híd alatt végezte

Éjszaka történt a baleset.

Forrás: Autószektor2024. 04. 24. 13:06
Szeged, 2021. február 14.
A Belvárosi híd, amely Újszegedet köti össze a Tisza túlpartján fekvõ városrészekkel.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
A Belvárosi híd, amely Újszegedet köti össze a Tisza túlpartján fekvõ városrészekkel. Fotó: MTVA/Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keddről szerdára virradó éjjel egy személyautó megcsúszott a tiszai Huszár Mátyás rakparton és nekiütközött a Belvárosi híd pillérének – írja az Autószektor. 

A portálnak a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt mondta, a kocsi sofőrje kirepült az autóból, őt a mentők súlyos sérülésekkel szállították a kórházba. Az esetet még vizsgálják, de a feltételezések szerint az autós nem az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett.

Molnár Krisztina, a megyei katasztrófavédelem szóvivője azt mondta a portálnak, hogy a nagy sebességű ütközés miatt kettészakadt autó egyik fele az úton volt, ami nem annyira rendkívüli, ezzel szemben viszont az igen, hogy a jármű másik fele rászorult a hídpillérre, azt feszítővágóval kellett onnan eltávolítani.

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóról – ide kattintva tekintheti meg – kiderült, hogy egy Mercedes, amely 341 ezer kilométert futott eddig.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.