A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megszólalt Sülysáp polgármestere a verőcei hajóbaleset áldozatairól + videó

Elmondta, hogyan derült ki, hogy az áldozatok között sülysápiak is vannak.

Forrás: HírTV2024. 05. 21. 13:03
Budapest, 2024. május 19.
Az Óbudai Közterület-Felügyelet hajója a Dunán az Újpesti vasúti hídnál, ahol egy balesetet szenvedett motorcsónak utasai után kutatnak 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verõce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
Az Óbudai Közterület-Felügyelet hajója a Dunán az Újpesti vasúti hídnál, amint az áldozatok után kutatnak. Fotó: Lakatos Péter Forrás: MTI/Lakatos Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Már nem emlékszem, melyik hírportálon olvastam ezt a vonalat, ezt a szálat ebben a történetben, hogy sülysápi érintettség van, amit először nem vettem komolyan, nem vettem feltétlenül biztosnak – fogalmazott a Hír TV-nek Sülysáp fideszes polgármestere. 

Horinka László elmondta azt is, meddig gondolta azt, hogy nem biztos, hogy az áldozatok között sülysápi is van. 

– Este egyik ismerősöm meg nem erősítette, hogy egy ismerőse érintett ebben a történetben, és úgy tudom egyébként, hogy öt sülysápi érintettje van a balesetnek – részletezte. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.