Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

„Szó szerint meg átvitt értelemben is takarítást rendeznék a Városházán”

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony csak Gyurcsányékat szolgája ki.

2024. 05. 20. 14:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amíg Karácsony Gergely összes ideje azzal megy el, hogy kiszolgálja Gyurcsány Ferenc embereit, addig a budapestiek problémái csak egyre súlyosabbak lesznek – fogalmazott Szentkirályi Alexandra a legújabb videóüzenetében. A Fidesz főpolgármester-jelöltje azt mondta, 

a jelenlegi főpolgármester nem akarja megoldani a dugót, nem akarja tisztábbá tenni a koszos utcákat, nem akar foglalkozni a kultúra vagy a turizmus kérdéseivel, mert azzal van elfoglalva, hogy Gyurcsány embereinek hogyan és hol legyen zsíros állása.

 –  Én itt kezdeném a munkát, és tényleg szó szerint meg átvitt értelemben is takarítást rendeznék a Városházán – mondta a főpolgármester-jelölt.

 

Egy másik videófelvételen a fővárosban élők mondják el, miért és mennyire elégedetlenek a főpolgármester munkájával:

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.