Végleg letiltotta a könyörtelen közösségi oldal Déri Stefit

A Megafon influenszere mindig is bátran vállalta a véleményét, ami a jelek szerint annyira szúrta a közösségi oldal cenzorainak a szemét, hogy véglegesen letiltották őt.

2024. 08. 28. 15:35
Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű jobboldali tartalomkészítő, Déri Stefi jelentkezett a Facebookon egy meghökkentő bejegyzéssel. Mint kiderült, a TikTok végleges tiltással sújtotta, az viszont csak körvonalakban derült ki a számára, hogy miért történhetett mindez.

– Végleg letiltotta a TikTok az oldalamat és elérhetetlenné tette a több mint tízezer követőm számára. Hogy miért? Nagyon nem magyarázták meg… Csak annyit írtak, hogy többször is megsértettem az irányelveket. 

Sosem óvatoskodtam egyik közösségi médiás oldalamon sem, így mindig is hangot adtam az eszement őrültségeknek, legyen az bármilyen woke történet vagy LMBTQ hír. És rendszeresen készítek külpolitikai és geopolitikai tartalmakat is. Trump mellett, de a demokratákkal szemben sok kritikát fogalmazok meg. Szeretném ugyanis felhívni a figyelmet arra az őrültségre, ami Nyugatról fenyegeti Európát és benne Magyarországot is.

Szóval ha tippelnem kellene, hogy miért tiltottak le, akkor ezekre az okokra szavaznék – tudatta követőivel az influenszer, aki jelezte, nem adja fel a küzdelmet, új oldalt indít a TikTokon. 

 

– Egyúttal kérem a támogatásotokat is, ahhoz, hogy visszaépítsem a követőtáboromat a TikTokon. Kérlek kövessétek be az új oldalamat, amelynek a linkjét a kommentszekcióban találjátok. A cenzúra klasszikus jelentése mára megváltozott. A privát kézben lévő nagy médiaplatformok a nekik nem tetsző tartalmakat tiltják, blokkolják. Sajnos nagyon ki vagyunk szolgáltatva nekik. Vagy felfüggesztik a profilodat, vagy megbüntetnek: hónapokra korlátozzák az elérést, de törlik is a videót, ha szerintük nem egyezik a tartalom az irányelveikkel. Tegyük hozzá: a baloldali értékeknek megfelelő irányelvekkel – írta a Megafon kötelékébe tartozó Déri Stefi, aki végezetül arra kért mindenkit, hogy kövessék be az új oldalát is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.