A következő két hét nehéz lesz az M0-s autóúton közlekedőknek

Több helyen is felújításokat végeznek a gyorsforgalmin.

Forrás: MTI2024. 10. 19. 9:19
Budapest, 2024. április 2.
A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztõ Zrt. (MKIF) munkatársai burkolatfelújítást végeznek a repülõtérre vezetõ úton 2024. április 2-án. Az elsõ ütemben az M0 autóút felõl a repülõtérre vezetõ kihajtó ágat zárják le. Így a repülõtér az M0-ás autóút felõl közvetlenül nem érhetõ el. Az elsõ ütem várhatóan április 7-én fejezõdik be.
MTI/Kovács Tamás
Fotó: MTI/Kovács Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A következő két hétben burkolatjavítás, illetve dilatációjavítás miatt sávzárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc Hárosi Duna-hídon – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az út jelentős forgalma miatt a javítási munkák alatt időszakosan hosszabb menetidővel kell számolniuk majd az arra közlekedőknek.

Az autóút több szakaszán is zajlanak további karbantartási és javítási munkálatok, így az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felé, még az M7-es csomópont előtt, az 1-es és a 3-as kilométer között meghibásodott dilatációs szerkezetet javítják, emiatt lezárták a belső és a középső sávot is. Ez napközben komolyabb torlódásokat is okozhat.

De javítják a burkolatot az M0-s autóút keleti szektorán is, Vecsés és Gyál között. A 42-es és a 36-os kilométer között, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon lezárták a külső és a leállósávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Az M3-as autópálya felé a külső és a leállósáv használható.

A társaság az autósoknak azt ajánlja, hogy főleg a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban indulás előtt tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről az Útinform szolgálatánál, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az útvonal megtervezéséhez.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.