Horoszkóp helyett inkább azt olvassa el, amit a meteogyógyász mond, mert kemény hetünk lesz

Kín, fájdalom, szenvedés és persze hideg a láthatáron.

Forrás: BorsOnline2024. 10. 21. 16:46
A,Beautiful,Little,Girl,In,The,Rain,idő,időjárás,eső,zivatar
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jön egy anticiklon, ami miatt hideg lesz, és pont az ünnepnapra köszönt be a novemberi ősz, de erről korábban már a Magyar Nemzet is beszámolt.

Október közepén talán ez nem is annyira meglepő, az viszont sokkal érdekesebb, hogy aki érzékeny a frontokra, most nem fogja valami jól érezni magát, és ahhoz, hogy ezt tudjuk, horoszkópot sem kell olvasni, hiszen Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója arra figyelmeztetett, hogy nemcsak a fagyzugos területeken, hanem az ország nagy részén kora hajnalban fagypont közelébe csökken a hőmérséklet. Ez nyilván megviseli majd a nyár szerelmeseit, de nem csak ők fognak szenvedni. A szakértő azt mondta a Borsnak, hogy 

főleg a kopásos ízületi problémákkal küzdők számára lesz nehéz a hét.

És akkor ez még nem minden. Hozzáfűzi ugyanis, hogy a nagy napi hőingást – a hajnali 0-5 fok és a nappali 15-20 fok közötti különbséget – már az egészséges, fiatal szervezet is megérzi majd, de tovább is van. Pintér Ferenc figyelmeztet arra is, hogy 

szédülést, mellkasi és szívproblémákat, fáradékonyságot, fejfájást, migrént is tapasztalhatnak majd azok, akik érzékenyek az időjárás változásaira.

A meteogyógyász továbbá azt javasolta, igazítsuk az energiaszintünkhöz a napi programot. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.