A baloldal ismét el akarja hallgattatni a magyar embereket

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: a baloldal újra bebizonyította, hogy szembemegy a magyar emberek akaratával.

Forrás: MTI2020. 06. 22. 15:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal ismét a migráció, a második Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.

A politikus a kormánypártok véleményét összegezve úgy fogalmazott: a baloldal újra bebizonyította, hogy szembemegy a magyar emberek akaratával. Amikor Fekete-Győr András, Szél Bernadett, Hadházy Ákos a nemzeti konzultációt támadja, akkor a baloldal valójában ismét a migráció, a második Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki – mondta. Emlékeztetett: a most indult nemzeti konzultációban ezekben a kérdésekben is kérik a magyar emberek állásfoglalását.

„Válaszút előtt állunk, hogy hogyan kezeljük a járvány okozta gazdasági károkat. Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy Soros György és a hozzá hasonló pénzügyi spekulánsok beláthatatlanul hosszú időre eladósítják hazánkat?” – tette fel a kérdést.

„Védjük meg vagy ne védjük a magyar vállalatokat az ellenséges külföldi felvásárlástól?” – kérdezte.

„A baloldal megszorításokra épülő válságkezelését válasszuk vagy folytassuk a munkahelyvédő és teremtő programokat? Kiálljunk továbbra is amellett, hogy nem lehet Magyarországra migránsokat betelepíteni vagy engedjünk a bevándorláspártiak nyomásának?” – sorolta a megválaszolandó témákat.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: számítanak a magyar emberek véleményére, de a baloldal ismét el akarja hallgattatni a magyar embereket, ezért támadja a nemzeti konzultációt.

Ugyanígy támadták a bevándorlásról, a Soros-tervről, a gazdaságról és a családtámogatásokról szóló konzultációkat is korábban – idézte fel a kereszténydemokrata politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.