A baloldal javaslata káoszhoz vezetne, s ez is a célja

Nacsa Lőrinc szerint önmagának is ellentmondó üzeneteket küld a baloldal az oltással kapcsolatban a szavazók felé.

2021. 04. 11. 15:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Most azt mondja a baloldal, hogy ne legyen regisztráció, hogy káosz legyen”

– írta bejegyzésében Nacsa Lőrinc a baloldali pártok közös kiállásáról az oltásra való regisztráció eltörlése mellett. A KDNP szóvivője szerint a szivárványkoalíció újabb javaslatának is az a célja, hogy lassítsa az oltakozás folyamatát. Arra is emlékeztetett, a baloldali pártok korábban a keleti vakcinákat akarták betiltani. Nacsa Lőrinc felidézte azt is, hogy amikor a baloldali pártelnökök beoltatták magukat, mindenki kénytelen volt elismerni, hogy flottul ment, szervezett, gyors és pontos volt az oltás.

„Most azt akarják, hogy innentől ne így legyen, hanem tumultus, veszekedés, káosz legyen” – jegyezte meg posztjában a kormánypárti politikus. Hozzátette:

„A háziorvosok, a kórházak a regisztráció miatt tudnak gyorsan és hatékonyan oltani, hiszen naprakész listák állnak a rendelkezésükre.”

A kormánypárti honatya szerint a baloldali pártok kommunikációjából ismét az derül ki, hogy csak a politikai érdekeikre gondolnak, az emberekre nem. Emlékezetes, a kormányoldal politikusai már többször figyelmeztettek arra, hogy a baloldal érdeke a koronavírus okozta válság elhúzódása, mert a bizonytalanságból és a negatív gazdasági folyamatokból politikai tőkét akarnak kovácsolni az összeborulás pártjai.

A baloldalon egyébként a jelek szerint kommunikációs zűrzavar alakult ki,

néhány napja ugyanis még mindenkit a regisztrációra ösztönöztek, miután vezető politikusaik rendben megkapták az oltást. A szombati regisztrációellenes közös nyilatkozatukról úgy tűnik, nem is mindenkinek szóltak a táboron belül sem. Gyurcsány Ferenc még pár órája is arról posztolt, hogy mindenki regisztráljon a vakcinákért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.